Veka 70

műanyagajtó  – VEKA 70 AD – BEJÁRATI AJTÓK
NAGYOBB BIZTONSÁG, MÉG TÖBB KOMFORT AZ OTTHONODBAN
– Amikor hazaérsz, tedd fel a lábad és pihenj – ezt semmi sem pótolhatja! Az otthonod az a hely, ahol elfelejted a munkahelyi problémáidat és relaxálhatsz. Életed központi helye ez, az a terület, ami biztos és ahol biztonságban érezheted magad, ahol béke és csend honol, ami nyugalmat áraszt, a családod otthona. Annak érdekében, hogy otthonod kényelmes menedékké váljon, sok apró részletre oda kell figyelned. Ezek közül a nyílászáró fontos tényező. Világossá teszi a belső tereket, védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen, megóv a zajoktól az év minden szakában, a nap minden órájában.
– Az általunk gyártott “A” kategóriás bejárati ajtókkal biztosan nem lesznek olyan problémáid, amellyel más műanyag ajtóknál találkozhattál korábban (pl. rendszeres utólagos beállítások, eldeformálódott ajtószárnyak a silány profil minőség ill. a nem gyári acélmerevítések miatt stb).
FŐBB MŰSZAKI PARAMÉTEREK BEJÁRATI AJTÓK ESETÉBEN:
– Tok: 70 mm–es, 5 kamrás (”A” kategória, 3 mm-es falvastagság!).
– Szárny: 70 mm-es, egyenes vonalvezetésű normál ill. szélesített ajtószárny (”A” kategória, 3 mm-es falvastagság!).
– Hőszigetelt üveg, vagy díszpanel: 24-40 mm-ig (2 rétegű üveg: Ug = 1.0-tól, 3 rétegű üveg Ug = 0.35-ig!).
– Gumitömítés: fehér szerkezeteknél szürke, színes szerkezeteknél szürke, fekete, vagy karamell.
– Vasalat: ROTO NT ajtó zárak széles választéka, az alap biztonságtól egészen a MABISZ által bevizsgált különböző biztonsági fokozatokig.
– Pánt: ajtópánt, egyenként 120 kg-os teherbírással, 3D-s állítási lehetőséggel.
– Acélmerevítés: a gyár által előírt acélmerevítéssel, megfelelő inercia értékekkel, széles szárny esetén erősített sarokmerevítéssel.
– Színek: fehér ill. RENOLIT fóliás színekben.

 

 

Comments are closed.