Ablakvasalat

roto

A legnagyobb darabszámban eladott bukó-nyíló vasalat a világon!

– Az ablak teret nyit, atmoszférát teremt és mindezekkel együtt kristálytiszta határvonala a privát szférának. Emelett nemcsak hibátlanul kell működnie, de a szép megjelenést is biztosítania kell, mivel meghatározó szerepe van a belsőterek harmóniájában.

Ablakot hosszú távra vásárolunk, ezért különös figyelmet kell fordítani a kiviteli és a technikai minőségre. Manapság az ablakok messze többet tudnak, mint nyitni és zárni – az otthont biztonságosabbá, kényelmesebbé varázsolják és nem utolsó sorban energiát lehet velük megtakarítani.

Amit egy nyílászáró vasalatnak mindenképpen tudnia kell, az az igényeidnek való megfelelés; kompromisszumok nélkül.

roto2   –A Balla Ablakokat kérésedre plusz biztonsági pontokkal látjuk el! Mi alap esetben is gombafejes vasalattal szereljük nyílászáróidat, így utólag is cserélhető zárfogadókkal teheted még biztonságosabbá otthonod.

– A vasalat felelős az ablak minden funkcionalitásáért: nyitásért, buktatásért, zárásért és a különböző kényelmi és biztonsági funkciók vezérléséért.

– Az ablak, vasalat nélkül csak egy üvegtáblával ellátott keret lenne. A ROTO vasalat minden egyes alkatrésze a legmodernebb technológiát képviseli.

Roto: Minőségi márka a bukónyíló vasalat feltalálójától.

– Wilhelm Frank a Roto alapítója egyike volt az elsőknek akik ablakvasalat technológiával foglalkoztak. 1935-ben fejlesztette ki a világ első bukó-nyíló vasalatát. Napjainkban a Roto piacvezetőként az innovatív komfortot, biztonságot és designt képviseli az egész világon.

 

Comments are closed.