Árnyékolástechnika

arnyek1 Külső árnyékolók:

Választékunkban megtalálhatók a műanyag redőnyök, alumínium redőnyök, vakolható tokos redőnyök, belső tokos redőnyök, mindezek különféle minőségben, széles színválasztékban.
Minden redőnyt elkészítünk mozgatható szúnyogháló rendszerrel is. Az alumínium redőny lehet mechanikus illetve motoros működtetésű is. A motoros változat lehet kapcsolós illetve távírányíthatós. Az alumínium redőny hosszú élettartamú, igen jó hőszigetelésű termék.

arnyek2Harmonikaajtó:

A harmonikaajtó egyszerű és praktikus megoldás térelválasztásra.
A harmonikaajtót saját extrudálású műanyag profilokból illetve külföldről beszerzett alapanyagból készítjük többféle színben a fehértől a famintásig ablakos esetenként záras kivitelben.

 

Napellenző:

Napellenzőink standard illetve tokos kivitelben magas minőségű alapanyagokból készülnek. Működtetésüklehet mechanikus illetve motoros, de felszerelhetőek szél- és fényérzékelővel is. A karok bowdenes és láncos kivitelben készülnek.

Szúnyoghálórendszerek:
Mobil és fix rendszerek műanyag és alumínium kivitelben,
Széles színválasztékban, ajtóra, ablakra egyszerű kezelhetőséggel, magas minőségű alapanyagokból.

arnyek3Reluxa:
16, 25, 50 mm alumínium, illetve fa lamellás reluxa, mely tökéletes belső árnyékoló.Előnye, hogy a lamellák forgatásával a fény szabályozható, de akár teljesen kizárható.
A 16 és 25 mm reluxa szín azonos szerelékkel, de akár 60 féle színű választékban, elektronikus, illetve több fajta mechanikus működtetéssel készítjük.

arnyek4

Roletta:
Kiváló belső árnyékoló, amely több féle rendszerek segítségével nyújt dekoratív, ugyanakkor tökéletes árnyékolást.
Rendszereink: tetőtéri, gyöngyös, Velux tokos, melyeket elektromos és több féle mechanikus működtetéssel készítjük.

arnyek5 Szalagfüggöny:
Árnyékoló és fényzáró szerepet is betölt. Több féle karnis rendszerekkel, színben és anyagminőségben kaphatók: a fényáteresztő, fényzáró és tűzálló kontrasztig.

Comments are closed.